Käyttäjätunnusten haku yaloyhtiön WWW-sivuille

Tällä lomakkeella voit hakea itsellesi tunnukset As Oy Rommakon nettisivuille. Tunnistautuneena pääset katsomaan sivuja, jotka on estetty ulkopuolisilta (taloyhtiön sisäinen informaatio). Lisäksi pääset katsomaan omia tietojasi taloyhtiön sähköisetä arkistosta niiltä osin kuin niitä on ehditty päivittämään ja lisäämään (näitä tehdään sitä mukaan kun tunnuksia on haettu). Käyttäjäkohtaisen salasanan voit määritellä itse haluamaksesi kun olet kirjautunut ensimmäisen kerran sivuille (oletussalasana on antamasi KÄYTTÄJÄTUNNUS).

Nämä tiedot ovat vain taloyhtiön käytössä, esimerkiksi isännöinti tai kiinteistöhuolto ei niihin pääse ellei näille käyttäjille ole erikseen annettu katseluoikeuksia. Molemmilla tahoilla on myös omat rekisterit, joiden hallinnasta taloyhtiö ei vastaa. Kiinteistöhuolto vastaa asukasluettelosta ja isännöinti yhtiön rahaliikenteeseen liittyvistä asukaskohtaisista tiedoista.

 

Anna nimesi!

Sähköpostiosoitteesi on virheellinen tai se puuttuu!

Anna puhelinnumerosi esim 040 1234 567

Syöte ei kelpaa

Valitse itseäsi parhaiten kuvaava suhde. MIkäli valitset "Muu", alapuolelle avautuu lisäkenttä jossa voit ilmoittaa tarkemmin.

Syöte ei kelpaa

Kerro tarkemmin mikä on suhteesi taloyhtiöön ja miksi tarvitset tunnukset.

Valitse talo, jossa asut tai josta omistat osakehuoneiston

Valitse huoneistonumero!

Valitse huoneistonumero!

Valitse huoneistonumero!

Syöte ei kelpaa

Voit valita itsellesi sopivan käyttäjätunnuksen. Kun tunnus on aktivoitu ylläpitäjän toimesta, voit kirjautua sisään käyttäen valitsemaasi käyttäjätunnusta. Oletussalasana on antamasi käyttäjätunnus ja se PITÄÄ VAIHTAA ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä "Omat tiedot" -valinnasta itselle sopivaksi.

Unohtuneen käyttäjätunnuksen voi aina tarvittaessa tilata sähköpostiin ja vastaavasti salasanan resetoida sähköpostiin tulevan linkin kautta, Linkit löytyvät sivun oikeassa laidassa olevan kirjautumisosion kautta:

  • Käyttäjätunnus unohtunut?
  • Salasana unohtunut?

Tietosuojakäytäntöjen hyväksyminen

Saadaksesi tunnukset käyttöön sinun tulee tutustua ja hyväksyä taloyhtiön tietosuojakäytännöt ja hyväksyä tietojesi käytön edellä mainitun dokumentin mukaisesti.

Syöte ei kelpaa

Syöte ei kelpaa

Et ole hyväksynyt tietosuojakäytäntöjä mistä johtuen hakemiasi tunnuksia ei voi hakea tällä lomakkeella. Voit tarvittaessa olla yhteydessä sivuston ylläpitoon asiasta (info@rommakko.net).