molokit kesa

Menikö lajittelu oikein? Ohjeita jätteiden lajitteluun 2022

Taloyhtiöön on jaettu postin mukana uudet, 2022 kierrätysohjeet (Kiertokaari). Rommakossa on mahdollista kierrättää

  • paperi

  • pahvi/kartonki

  • biojäte

  • lasi

  • pienmetalli

Muovin kierrätystä ei vielä ole saatavilla mutta sekin on tulossa. Lähin muovin keräyspiste löytyy Limingantullin Prisman länsipuolella olevasta Rinki kierrätyspisteestä.

MUISTUTUKSENA VIELÄ:

Taloyhtiön jätepisteellä ei saa jättää mitään jäteastioiden ulkopuolelle. Kierrätykseen menevät omiin keräysastioihin ja muut (vaarallisia jätteitä lukuun ottamatta) poltettaviin jätteisiin. Jätteet jotka eivät mahdu kierrätysastioihin tulee jokaisen toimittaa itse Ruskon jäteasemalle (kierrätykseen kelpaavat menevät ilmaiseksi muista joutuu maksamaan pienen jätemaksun)

Talvella joku oli täyttänyt paperinkeräysastian pahvilla ja kartongilla. Näitä ei kuitenkaan saa laittaa paperin sekaan. JOS kartonkiastia on täynnä, laita kartongit ja pahvit polttokelpoisiin jätteisiin.

Tässä kierrätysohjeet Kiertokaarelta mikäli huoneistoon jaettu opas on kadonnut.

TARKEMMAT OHJEET >

KOTEIHIN JAETTU OPAS>

Rommakko 70

Rommakko 1956Asunto-osakeyhtiö Rommakko täyttää tänä vuonna 70 vuotta.  Varsinainen perustamispäivä on lokakuun alussa (4.10.1954) mutta juhlitaan pyöreitä vuosia etukäteen loppukesästä.

Perustamiskokouksen pöytäkirjan voit lukea TÄSTÄ!

2014 tulevaa kaavamuutosta varten tehtiin Rommakon rakennushistoriallinen selvitys. Koko selvitys on nähtävillä TÄSTÄ >

2013 taloyhtiössä tehtiin ensimmäinen asukaskysely sitten perustamisen. Kyselyn tulokset löytyvät Yhtiötiedot > Perustiedot >  -valinna alta tai suoraan tästä (pdf) tai avaa selainveriso tästä .