Kiertokaaren uusi Jateopas 2021 on jaettu huhtikuuna aikana kaikkiin huoneistoihin. Kannattaa tutustua sillä Rommakossa on käytössä hyötyjätteen lajittelu (muovia lukuun ottamatta). Mikäli ehdit jo hävittää oppaan, alla linkkejä lajitteluoheisiin (pdf-tiedostoina):

https://kiertokaari.fi/wp-content/uploads/2021/01/Kiertokaari_lajitteluopasA3_kotitaloudet-suuret.pdf
https://kiertokaari.fi/wp-content/uploads/2020/12/Kiertokaari_lajitteluopasA3_taloyhtiot.pdf

 

Stora Enson Oulun tehtaalla valmistaudutaan parhaillaan sellutehtaan käynnistämiseen tammikuun 2021 alkupuolella. Käynnistyksen yhteydessä voi lähiympäristöön aiheutua hajuhaittaa, kunnes uusittu prosessi on saatu täysin käyntiin.
Pahoittelemme lähiympäristölle mahdollisesti aiheutuvaa väliaikaista haittaa.

Terveisin,

Anne Myllykoski
Viestintäpäällikkö
Stora Enso

Taloyhtiön porrashuoneiden valaisimet uusitaan viikon 50 aikana (7.-11.12.2020). Työ tehdään päiväsaikaan, 08-16 välillä. Asennuksen aikana valaistus saattaa olla osittain pois päältä jolloin portaissa liikkuessa tulee olla varovainen (hissi toimii ja on valaistu koko ajan!)

Lisätietoja Hammarin Sähkön tiedotteessa Lue lisää linkistä.

Taloyhtiö tarjoaa joulua Rommakossa viettäville asukkaille mahdollisuuden saunoa jouluaattona. Saunat ovat lämpiminä kello 15-23 ja tunnin vuorot ovat varattavissa saunaosaston ilmoitustaululta. Joulupäivän ja Tapaninpäivän vuorot menevät normaalin varauslistan mukaan.

Hyvää alkavaa joulunaikaa!

As Oy Rommakko

Oulussa on viime aikoina tapahtunut runsaasti pyörävarkauksia. Myös Rommakon pyörätelineistä on kadonnut pyöriä kesän aikana. Tänään kävin tutkimassa telineet ja B- sekä C-talojen telineiden yhteydestä löytyi irtonainen vaijerilukko (B-talon takana se oli väännetty rautaputkella auki, C-talon takana ilmeisesti irrotettu muuten). Mikäli haluatte että pyöränne säilyy telineessä, siihen kannattaa hankkia kunnon jykevä lukko. Vaijerilukot ovat kohtuu helposti rikottavia tai vaijeri katkaistavissa voimaraksilla.