As Oy Rommakon yhtiökokous pidetään 16. syyskuuta 2021 kello 17:00 alkaen. Kokouspaikka on taloyhtiön harrastustila C-talon katutasossa (kulku Rommakkokadun puolelta). Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä.

Kokousasiakirjat tulevat nähtäville kotisivulla lähiaikoina. Kokouskutsut lähetetään osakkaille joko postitse tai sähköisesti jos osakas ilmoittanut osoitteensa isännöintiin. Voitte ilmoittaa sähköpostiosoitteenne suoraan isännöitsijälle (Aleksi Lepistö) - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

As Oy Rommakko,
Hallitus.

Kiertokaaren uusi Jateopas 2021 on jaettu huhtikuuna aikana kaikkiin huoneistoihin. Kannattaa tutustua sillä Rommakossa on käytössä hyötyjätteen lajittelu (muovia lukuun ottamatta). Mikäli ehdit jo hävittää oppaan, alla linkkejä lajitteluoheisiin (pdf-tiedostoina):

https://kiertokaari.fi/wp-content/uploads/2021/01/Kiertokaari_lajitteluopasA3_kotitaloudet-suuret.pdf
https://kiertokaari.fi/wp-content/uploads/2020/12/Kiertokaari_lajitteluopasA3_taloyhtiot.pdf

 

Taloyhtiö tarjoaa joulua Rommakossa viettäville asukkaille mahdollisuuden saunoa jouluaattona. Saunat ovat lämpiminä kello 15-23 ja tunnin vuorot ovat varattavissa saunaosaston ilmoitustaululta. Joulupäivän ja Tapaninpäivän vuorot menevät normaalin varauslistan mukaan.

Hyvää alkavaa joulunaikaa!

As Oy Rommakko

Stora Enson Oulun tehtaalla valmistaudutaan parhaillaan sellutehtaan käynnistämiseen tammikuun 2021 alkupuolella. Käynnistyksen yhteydessä voi lähiympäristöön aiheutua hajuhaittaa, kunnes uusittu prosessi on saatu täysin käyntiin.
Pahoittelemme lähiympäristölle mahdollisesti aiheutuvaa väliaikaista haittaa.

Terveisin,

Anne Myllykoski
Viestintäpäällikkö
Stora Enso

Taloyhtiön porrashuoneiden valaisimet uusitaan viikon 50 aikana (7.-11.12.2020). Työ tehdään päiväsaikaan, 08-16 välillä. Asennuksen aikana valaistus saattaa olla osittain pois päältä jolloin portaissa liikkuessa tulee olla varovainen (hissi toimii ja on valaistu koko ajan!)

Lisätietoja Hammarin Sähkön tiedotteessa Lue lisää linkistä.