Päivitetty 2.5.2020

Saunavuorojen poikkeusaikataulu muuttuu ensi viikolla ja viikosta 19 alkaen vuorot siiretään perjantaille ja lauantaille. Torstai jää näillä näkymin pois käytöstä toistaiseksi. Vuorolista toukokuun vuoroista löytyy taloyhtiön ilmoitustauluilta sekä rekisteröityneille käyttäjille TÄÄLTÄ.

Mikäli haluatte perua vielä toukokuun saunavuoron, muuttaa sen ajankohtaa tai varata uuden vuoron, ottakaa yhteys allekirjoittaneeseen viimeistään 3.5. Mikäli ”uusia” varauksia tulee enemmän kuin mitä vapaita aikoja on tarjolla, otamme myös kello 21-22 välisiä saunavuoroja käyttöön.


Perjantain kaksi ensimmäistä vuoroa on nyt alustavasti varattu riskiryhmiin kuuluville asukkaille, jotka haluavat aloittaa saunomisen taas uudelleen. Saunat siivotaan edelleen keskiviikkoisin (mahdollisesti myös perjantaina) ja ennen perjantaita niitä ei käytetä joten tilat ovat puhtaat, ainakin ensimmäisille käyttäjille. Mikäli näihin ei tule varauksia riskiryhmiin kuuluvilta asukkailta, annetaan ne muiden käyttöön.

Edelleen mikäli ei käytä saunavuoroa kuukauden aikana, vuoromaksun voi halutessaan vähentää ITSE vastikkeesta/vuokrasta.

Yleisten vuorojen osalta joudutaan katsomaan vielä, miten koronatilanne kehittyy ja jääkö vakiovuoroista aikoja yli tätä tarkoitusta varten (todennäköisimmin onnistuu jos saunapäiviä on kolme kuten oli ennen koronakriisiä).

Ari K

Header sauna