Taloyhtiön lämpökeskuksessa vaihdetaan kaukolämpöverkoston lämmönvaihdin. Vaihto kestää töineen noin kaksi päivää ja vaikuttaa varsinkin maanantain vedenjakeluun, samoin vielä tiistaina voi tulla katkoksia. Lämmönjakelu on myös poikki kaksi päivää ja palaa normaaliksi vasta tiistain jälkeen.

Maanantai 18.5.

Käyttövesikatko koko päivän (arviolta 10-15 tuntia) – vesi pyritään saamaan käyttöön päivän aikana mutta lyhyihin katkoihin on syytä varautua myös koko vaihto-operaation aikana (Ma-Ti).

Asukkaita suositellaan varaamaa tarpeeksi vettä omaan käyttöön vuorokauden ajaksi (juoma-, ruoka- ja WC-käyttöön).

Maanantai ja tiistai (18.-19.5.)

Lämmitysjärjestelmä on pois käytöstä koko ajan. Huonelämpötilat saattavat laskea jonkin verran, alle normaalilämpötilan joka tapauksessa.

Lyhyitä käyttövesikatkoksia saattaa esiintyä päivä aikana.

B-talossa patteriverkoston kiertovesi vähenee tai saattaa poistua kokonaan verkostosta. Lämmityksen uudelleen käyttöönoton jälkeen lämpöpattereihin saattaa kertyä ilmaa jota joudutaan poistamaan myöhemmin (saattaa vaatia käyntejä ylimpien kerrosten asunnoissa).

Työmaa sijaitsee B-talon kellarikerroksessa ja siellä liikuttaessa (lähinnä talopesulaa käytettäessä) tulee tilassa liikkua varoen.

Terveisin,

Oulu

Yhteystiedot löytyvät asuntoihin jaetusta tiedotteesta.